Fjordveien 85A, 1363 Høvik Ring oss

Turbuss

Vi kan bistå i det dere måtte ha behov for innen turbuss. Vi kan levere tjenester for deg om dere er 20 personer eller 150 personer.

La oss ta oss av transport-etappene, slik at dere kan konsentrere dere om selve arrangementet.

Vår hovedområde for transport er Vestfold, Akershus, Østfold, Vestfold og Oslo. Vi har base i Bærum, slik at vi kan rykke ut på kort varsel.  Men vi leverer i utgangspunktet til hele Norge. Vi er for eksempel i Bergen flere ganger i året.

Vi leverer tjenestene:

  • Kjøring for befaring: Vi har tidligere kjørt både kommunale etater og bedrifter på befaringer rundt i de respektive områdene. Vi bistår også i planlegging av disse turene om ønskelig.
  • Transfer: Om dere skal kun kjøres fra A til B, eller tilbake igjen, så kan vi stå til tjeneste for både korte og lengre oppdrag. På OSL Gardermoen har vi brikke, slik at vi kan hente dere nærmest ved utgangen. Vi har transfer-kjøring primært på Østlandet, men ved lengre avtaler kan vi også levere busser andre steder.
  • Matebuss: Om dere ønsker fast-avtale på busstransport til knutepunkter fra bedriften, så kan vi stille med dette. Eksempel på firmaer som bruker dette (levert av annet selskap) er Veritas, som har busser som går fra bedriften til Sandvika og Skøyen.
  • Langturer: Våre busser passer til langturer med god komfort og sjåfører som vet hva det vil si å yte service. Vi har levert kjøring til alle store destinasjoner i Norge, slik som Kristiansand, Bergen, Hardangervidda, Trondheim. Vi har også hatt langturer til Gøteborg, Stockholm, London osv.  Vi stiller på alle oppdrag dere har behov for.
  • Diverse kjøring: Trenger du 1 turbuss, 1 minibuss og 1 sedan. Vi kan kombinere slik at du får dekket ditt transportbehov uansett hva det måtte være. Vi har også avtale med helikopter, privatfly og yachter. Det gjør at du kun trenger henvende deg til oss for dine transportbehov.

 

Gjennom våre samarbeidspartnere, kan vi leverer til større enn 150 personer også. Ta kontakt med oss for å få tilbud om transport til ditt arrangement.

Send inn skjema ved å gå inn på denne linken.  

 

Ønsker du sende inn en forespørsel? Send inn skjemaet under:

 

Back to top